Caffè Vergnano 1882

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Caffè Vergnano Espresso – traditioneel verleidelijk

Het Italiaanse koffiebedrijf Caffè Vergnano heeft een lange en voorbeeldige staat van dienst. Het kleine bedrijf werd meer dan 100 jaar geleden opgericht en gerund door mijn grootvader. De oorspronkelijke kleine winkel werd later een Italiaanse koffiegigant. Het duurde slechts enkele jaren voordat de kleine warenhuis zich ontwikkelde tot een gevestigde koffiebranderij. Zijn snelle succes was al snel bekend. De grote sprong naar het nationale economische toneel ontwikkelde zich in de jaren dertig van de vorige eeuw. Sindsdien is het bedrijf gestaag gegroeid. Tot op heden kan dit fantastische Italiaanse koffiebedrijf de toekomst met optimisme tegemoet zien. Met meer dan 70 verkooppunten in 19 landen wordt uw geliefde koffie geëxporteerd naar meer dan 80 landen. Uiteraard besteedt de grote koffieproducent aandacht aan een perfect uitgebalanceerde mix die recht doet aan de particuliere en commerciële koffieliefhebbers. Populaire koffiesoorten zijn de volgende koffiebranders:
  • Caffè Vergnano Espresso
  • Caffè Vergnano Antica Bottega
  • Caffè Vergnano Gran Aroma

Zacht en klassiek braadproces

Caffè Vergnano is nu een van de koffiebedrijven die hun geoogste koffiebonen apart brandt volgens hun herkomst. Daarnaast let de Italiaanse koffiefabrikant op een langzaam brandproces, dat ongeveer 20 minuten duurt. Dit langere brandproces is tegenwoordig niet standaard. Dit langere en zachte brandproces benadrukt de kwaliteit van deze Italiaanse fabrikant. Daarnaast wordt de kwaliteit van hun rauwe bonen constant gecontroleerd om de klant de perfecte koffie-ervaring te geven. Op het gebied van milieukwaliteit en voedselveiligheid vindt u alle certificaten op de website van de bekende fabrikant. Deze zorgen ervoor dat Caffè Vergnano ook een van de pioniers is die aandacht heeft voor bijzondere handel op een hoog kwaliteitsniveau.

Koop Vergnano-koffie

Probeer deze Italiaanse koffiepionier en beslis zelf. Je zult snel merken dat deze fabrikant, net als Lavazza en Segafredo, ook tot de zeer complexe, intensieve koffiebranders behoort. Gebruik desgewenst de volumekorting in onze winkel. Wij leveren door heel Europa tegen scherpe prijzen. In onze winkel heb je meer dan 200 verschillende koffieproducten. Italiaanse koffiesoorten zijn onder andere zeer lekkere, bekende Italiaanse koffiemerken. Probeer ze uit en laat je koffie gewoon bezorgen. Wij voeren koffiebonen en espressobonen van de koffiefabrikant Caffè Vergnano. We kijken ernaar uit om u te voorzien van onze Italiaanse smaak. Voor een goede kop koffie.
jouw koffiefee