Melitta koffie kopen

Producten 1-24 van 25

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Melitta-koffieaanbieding - een Duitse favoriet

Echt genieten met een goede kop Melitta Auslese. Inmiddels heeft de koffiefabrikant meer dan 100 jaar ervaring en traditie. Melitta Bentz vond zelfs het koffiefilter uit en legde er een enorme eerste steen mee. Met liefde voor het eigen product en een spectaculaire vindingrijkheid is een opmerkelijk bedrijf ontstaan ​​dat deel uitmaakt van de Duitse geschiedenis. Melitta heeft een groot assortiment aan koffievarianten, wat het de koper makkelijk maakt. Daarnaast zijn er de populaire grootverpakkingen van 100 XXL koffiepads, die ook verkrijgbaar zijn in verschillende brandniveaus. De directie zorgt voor strenge controles en garandeert zo de hoogste kwaliteit en de beste smaak. Ons Melitta-koffieassortiment omvat koffiebonen, filterkoffie, espresso en koffiepads in verschillende brandingsniveaus en varianten. Melitta staat ook bekend om zijn Arabica bonen en het behoedzame brandproces waarmee het zuurgehalte aangenaam laag is. De koffie is en blijft verteerbaar en ligt beter op de maag dan veel andere koffieproducten. Wilt u Melitta-koffie kopen, laat deze dan gewoon bezorgen!

Melitta-koffie is een echte alleskunner

Volgens veel koffiekenners is de populaire Melitta-koffie van Bentz een echte alleskunner. Dankzij de gesloten crema en het volle aroma houdt het wat het belooft. De mate van kracht ligt steeds meer in het middenbereik en daarom een ​​waar genoegen voor de hele dag. De vrij lage zuurgraad dankzij het zachte brandproces is ideaal voor onervaren koffiedrinkers. Meer dan 90% van de Melitta-testers is onder de indruk van de Melitta BellaCrema-variëteit. Hier is de selectie van het jaar als filterkoffie ook erg populair bij koffiekenners.

Koop Melitta-koffie goedkoop aan de Kaffee Fee

Naast ons grote assortiment Melitta koffiebonen, filterkoffie en koffiepads heeft u als klant een aantrekkelijke volumekorting. De korting wordt toegepast vanaf 8 pakjes koffiebonen en 12 pakjes filterkoffie. Vooral bedrijven en gezinnen profiteren van dit verleidelijke aanbod.

Melitta-koffie heeft veel variëteiten

De volgende soorten hebben de voorkeur en hebben een breed scala aan smaakervaringen. Zo is er voor elke koffiekenner het juiste karakter: BellaCrema, Barista, Mein Café, Auslese, Bistro en Montana Vrijwel alle koffiesoorten van Melitta zijn verkrijgbaar als filterkoffie, koffiebonen en koffiepads. De 100 Bistro large packs zijn een grote hit onder de koffiepads.

Melitta koffiebonen

Melitta koffiebonen worden in principe voor het eerst met de hand gebrand qua smaak en kwaliteit. Pas na succesvolle tests worden de populaire Arabica-bonen voorzichtig verwerkt en verpakt voor de verkoop. Melitta laat niets aan het toeval over en zorgt zo voor de hoogste standaard. De vetarme Arabica-bonen worden geoogst in verschillende landen in Zuid- en Midden-Amerika en ook in Azië.

Melitta filterkoffie

Onder de filterkoffies zijn vooral klassiekers als Melitta Harmonie, Auslese en Selection of the Year populair. Deze melanges van Arabica zijn vol en karaktervol ondanks hun matige sterkte en lage zuurgraad. Met Melitta koffie maak je elke koffiekenner blij, op welk tijdstip van de dag dan ook!